Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Mitä intin jälkeen?

17.01.2015, jussila93

Rauhanturvaaja_Afganistanissa

Mitenhän tämän blogin aloittaisi. olen koulutukseltani Ensihoitaja ja armeijan suoritin Vekaranjärvellä Karjalan prikaatissa. Vuosilukua en mainitse koska pelkään että minut tunnistetaan, eli haluan pysyä anonyyminä.

Aloitan tämän kirjoituksen sillä, että kuulin Rauhanturvaajan tehtävistä ystäväni kautta, joka oli juuri kotiutunut Libanonista. Rauhallista partiointia, hyvä palkka ja mahtavat joukkuetoverit mukaanlukien Irlantilaiset taistelutoverit. Ajattelin että mitä nuorimies tekisi laman aikana kun ei ole alan töitä tarjolla, joten hain intin jälkeen Kriisinhallintatehtäviin toivoen että olisi työ jota haluaisi tehdä siviiliammatin turvin. Pääsin kuin pääsinkin raskaista kuntotesteistä läpi ja hyväksymispäätöksen jälkeen olin kuin uudelleensyntynyt, vasta kotiutunut reserviläinen ja pääsin Rauhanturvaajaksi mitä olen halunnut kotiutumisesta asti.

Blogi tulee kertomaan tiestäni läpi Afganistanin aavikon, kylmyyden, vuoriston ja Rauhanturvaajaelämän alkuajoista loppuun. Minusta tuntuu että näinkin lyhyt teksti on hyvä aloitus tulevalle vuodatukselle mitä ihminen voi maanpäällään kantaa.

 

JJ


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *